Over ons

Bij Maan en Muis geloven we in de kracht van spelen. Als hartverwarmende online speelgoedwinkel zijn we er trots op dat we een zorgvuldig geselecteerd assortiment aanbieden dat niet alleen de fantasie van kinderen prikkelt, maar ook bijdraagt aan hun ontwikkeling. Onze collectie bestaat uit speelgoed dat duurzaam, educatief en vooral leuk is, zodat elk kind kan groeien en leren terwijl het plezier maakt.

Onze passie voor kwaliteitsspeelgoed is ontstaan uit de overtuiging dat de mooiste herinneringen vaak hand in hand gaan met de eenvoudige momenten van spelen en ontdekken. Daarom streven we ernaar om speelgoed te bieden dat deze momenten ondersteunt en verrijkt. Van houten speelsets en creatieve knutselpakketten tot leerzame puzzels en boeiende boeken, bij Maan en Muis is er voor elk kind wat wils.

Onze klanten waarderen de persoonlijke touch die we aan elke bestelling toevoegen. We staan klaar met advies en helpen graag bij het vinden van het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Omdat we begrijpen dat de wereld van een kind vol wonderen en mogelijkheden zit, kiezen we speelgoed dat deze wereld verrijkt en veilig houdt.

Het team achter Maan en Muis bestaat uit ouders, ooms, tantes en speelgoedliefhebbers die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de lach op het gezicht van een kind toveren. We werken samen met betrouwbare leveranciers en ontwerpers die onze visie op kwaliteit en duurzaamheid delen.

We nodigen je uit om door onze collectie te bladeren en de perfecte schatten te vinden die de verbeelding van jouw kinderen zullen voeden. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een feestdag of gewoon omdat het kan, bij Maan en Muis vind je altijd iets speciaals.

Dank je wel voor het kiezen van Maan en Muis. Samen maken we van elke speeldag een avontuur!